ZeKurbulis: latviete uzvar ziemas kaitborda sacensībās Red Bull Ragnarok un MTB piedzīvojumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 13. aprīlī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz ZeKurbulis studijā viesosies kaitbordiste Aija Ambrasa un fotogrāfs Kaspars Garda, kā arī skatītāji varēs iepazīties ar veca mazauto brīnumainajām pārvērtībām.

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots sarunā ar Aiju Ambrasu, profesionālu kaitbordisti noskaidros, kā latviešu sportiste izcīnīja uzvaru skarbajās ziemas kaitborda sacensībās Red Bull Ragnarok Norvēģijā.

Savukārt fotogrāfs un MTB entuziasts Kaspars Garda dalīsies stāstā, kā pašmāju MTB braucēji izpildījuši savu versiju par Paris Roubaix sacensībām tepat, Latvijā, veicot ceļu no Parižas uz Rubeni.

Tāpat arī skatītāji varēs vērot veca mazauto pārvērtības par mūsdienīgu dārglietu sižetā Mini Remastered.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu