Rīgā manīts ekskluzīvs Ferrari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mansory

Rīga ir pārsteigumu pilna pilsēta. Vienā dienā tavi ceļi krustojas ar pārbūvētu ērmīga izskata Chrysler PT Cruiser, kura dēļ prātā uzaust asociācijas ar Pelnrušķīti, kristāla kurpītēm un ķirbi, kurš bija pārvērsts par karieti, bet nākamajā dienā garām pabrauc koši dzeltens, tūnēts Ferrari.

Ferrari 488 GTB ir modeļa 458 Italia tiešais pēctecis un viens no pirmajiem auto, kam uzstādīts turbo motors. Tas ir jauns 3902 kubikcentimetru V8 dzinējs, kurš pie 8000 apgr./min. attīsta 670 ZS, bet maksimālais griezes moments ir 760 Nm, un tie tiek sasniegti pie 3000 apgr./min.

Pateicoties tam šis klasiskās piedziņas auto 100 km/h sasniedz 3 sekundēs, bet 200 km/h - 8,3 sekundēs. Kupejas maksimālais ātrums tikmēr pārsniedz 330 kilometrus stundā.

Ar šādiem rādītājiem vajadzētu būt gana, tomēr auto pasaule būtu garlaicīga, ja nebūtu tūninga kantoru, kuri nebaidās līdz perfekcijai noslīpētu auto uzlabot atbilstoši savai gaumei un tā iegūt produktu, kurš ir krāšņāks, jaudīgāks un ātrāks.

Tieši tāds liktenis piemeklējis arī kādu 488 GTB, kurš nupat manīts, braucam pa Rīgas ielām. Tas ir koši dzeltens auto, kurš noformēts, iedvesmojoties no superekskluzīvā Ferrari FXX-K (vismaz dalītais antispārns stipri atgādina šo 40 eksemplāros uzbūvēto 1050 ZS hiperauto).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu