Foto: Švarcenegers un viņa Hummer

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Asa sižeta filmu zvaigzne un kādreizējais Kalifornijas štata gubernators allaž bijis militāra rakstura tehnikas un aksesuāru cienītājs. Gadiem ejot, viņa gaume nav diži mainījusies, un 69 gadus vecais Ārnijs joprojām ikdienā izmanto braucamo, kāds citkārt redzēts operācijā Tuksneša vētra vai Ādažu poligonā - Hummer.

Švarcenegers ir sens Hummer cienītājs. Pirmo šā zīmola auto Ārnijs iegādājās 1992.gadā par 45 tūkstošiem ASV dolāru. Pēc tam viņa saimniecībā nonāca vēl seši šādi auto.

Kļūstot par Kalifornijas gubernatoru un videi draudzīgas mobilitātes aktīvistu, Švarcenegers bija spiests sešus no saviem Hummer pārdot, bet atlikušo pārbūvēt, lai tas nepiesārņotu dabu.

Ar šo auto bijušais atlēts vizinās vēl šodien, kā to pierāda attēli, kuros Švarcenegers redzams ar savu 27 gadus veco meitu Ketrīnu.

Var piebilst, ka Švarcenegeram, kurš 70 gadu jubileju svinēs šā gada 30. jūlijā, ir pieci bērni - divas meitas un trīs dēli, tai skaitā viens ārlaulības dēls.

Foto: Vida Press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu