Krāšņi auto un koši tērpi rockabilly festivālā Lasvegsā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Aizvadītajās brīvdienās Lasvegasā, Nevadas štatā (ASV) jau 20.reizi norisinājās mūzikas un «rockabilly» dzīves stila festivāls Viva Las Vegas.

Viva Las Vegas Rockabilly Weekend festivāls ir tradīcija, kuras pirmsākumi meklējami 1998.gada Lieldienās. Kopš tā laika ik gadu Lasvegasā sabrauc līdzīgi domājošie, kam tuvs ir pagājušā gadsimta piecdesmito gadu ģērbšanās stils, mūzika un mašīnas.

Gadu gaitā festivāls ir izaudzis par lielāko šāda veida pasākumu pasaulē. Šogad tas pulcēja vairāk nekā 20 000 cilvēku (pirmajā gadā tādu bija 1200), vairāk nekā 100 grupas un 20 rockabilly dīdžejus, kuri par pasākuma muzikālo noformējumu četru dienu garumā gādāja līdz septiņiem rītā.

Četras dienas ilgajā festivālā par aktivitāšu trūkumu sūdzēties nevarēja. Tā dalībniekiem un apmeklētājiem bija iespēja apmeklēt burleskas šovus, piedalīties peldkostīmu un pin-up konkursos un baseinu ballītēs, tetovēties, precēties, apmeklēt grandiozu automobiļu izstādi ar 800 - 1000 dalībniekiem u.c.

Tieši auto izstāde mūs interesē visvairāk, jo atbilstoši festivāla reglamentam visiem auto jābūt no Rockabilly perioda un ražotiem līdz 1963.gadam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu