Turtle Wax izlaiž autošampūnu ar trīspakāpju iedarbību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atkarībā no koncentrācijas pakāpes M.A.X. Power šampūns nodrošina «mērenu», «agresīvu» vai pat «ekstrēmu» virsbūves mazgāšanu.

Jaunais Turtle Wax produkts ir jaunums tikai Eiropas tirgū, jo ieviests mūsu tirgū pēc panākumiem ASV. No citiem autošampūniem tas atšķiras ar iespēju vienkārši pielāgot šampūna daudzumu un mazgāšanas efektivitāti automobiļa netīrības pakāpei. M.A.X. Power lietošana ir ārkārtīgi vienkārša - pēc virsbūves noskalošanas auto šampūns jāatšķaida ar ūdeni atbilstoši koncentrācijas tabulai, kas atrodama uz iepakojuma.

Spriežot pēc pudeles izmēriem, 2,95 litri, ar tabulas izlasīšanu sarežģījumu nebūs, jo vietas tekstam uz šāda iepakojuma ir gana daudz. «Moderate» jeb mērenā koncentrācija paredzēta parastai ikdienas mazgāšanai, «Aggressive»jeb agresīvā palīdzēs gadījumos, kad virsbūvei pielipuši iekaltuši dubļi un kukaiņu atliekas, savukārt «Xtreme» jeb ekstrēmā koncentrācija lietojama tad, ja automašīna klāta bremžu disku putekļiem vai naftas produktiem. Visstiprākā koncentrācija lietojama arī mazgājot riteņu diskus.

Pēc nomazgāšanas virsbūve noskalojama ar tīru ūdeni un noslaukāma ar sausu audumu, kas neatstāj plūksnas. Viena M.A.X. Power iepakojuma cena ir aptuveni 14 eiro. Spožākam rezultātam Turtle Wax iesaka lietot arī ātro virsbūves vasku Speed Cleaner Wax, kas ir viegli izsmidzināms un lietojams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu