Normunds Rutulis atklāj, ka vēlējies kļūt par auto dizaineru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātājs, radio balss un televīzijas seja Normunds Rutulis īpaši nav lielījies, taču savulaik viņš sapņojis kļūt par auto dizaineru.

«Bērnībā biju piezīmējis lapu lapas ar dažādu dizainu auto. Arī tagad uz automašīnām skatos kā uz dizaina objektiem, ne tikai kā uz pārvietošanās līdzekli. Zīmēju auto ar garu priekšējo daļu, kur bija gan restes, gan dažādas lampas, - Padomju Savienībā nekas tāds nebija redzēts,» žurnālā Privātā Dzīve stāsta Normunds Rutulis.

«Pats izdomāju gan auto logotipus, gan cenas un nosaukumus. Mazliet nožēloju, ka man nebija iespējas šo sapni realizēt dzīvē. Tā ir vēl viena šķautne, kas man būtu pa spēkam. Tikai, lai to īstenotu, būtu ļoti nopietni jāmācās un jāstrādā,» - tā Rutulis, pēc kura domām, mūsdienās ļoti daudzi auto ir pārlieku izcakināti ar tiem nevajadzīgiem dizaina elementiem.

Vairāk lasi žurnāla Privātā Dzīve 25.aprīļa numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu