Nikns MINI vadītājs ar spēku aptur kravas vilcēju; pēcāk tiek sodīts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī netrūkst video, kuros iemūžināti autovadītāji, kuri viena vai otra iemesla dēļ rīkojas ne tikai neadekvāti, bet pat bīstami.

Nu, piemēram, šajā video redzamais zilā MINI Cooper vadītājs, kurš nolēma savu taisnību pierādīt kāda kravas vilcēja vadītājam.

Notikumu sākums vai tas, kas izraisīja MINI vadītāja neapmierinātību, video nav redzams, tomēr var pieņemt, ka kravas auto vadītājs, beidzoties labajai malējai joslai, vēlējās bez bremzēšanas iekļauties blakus joslā un tādējādi patraucēja MINI vadītājam.

Sekojošie notikumi jau stipri atgādina tos, kādi daudzkārt redzēti ne tikai tīmeklī, bet arī tepat uz ielas. Proti, saniknotais MINI vadītājs ir gatavs uz visu, lai tikai pierādītu savu taisnību, tādēļ pat nebīstas pārkāpt noteikumus, šķērsojot dubulto dzelteno līniju, un visbeidzot sabremzēt savu auto vilcēja priekšā.

Ja tas patiesi ir piekrauts un sver 50 tonnas, kā raksta Drivetribe.com, nav brīnums, ka vadītājs nespēj milzīgo masu zibenīgi apturēt un ietriecas MINI aizmugurē. Trieciens gan nav spēcīgs un bojājumus video tā īsti redzēt nevar, tomēr MINI vadītājam ar to pietiek, lai mestos skaidrot savu taisnību.

Tas gan viņam neizdevās, jo par šādu rīcību jaunais vīrietis uz 11 mēnešiem šķīrās no vadītāja apliecības, kā arī bija spiests samaksāt naudas sodu.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu