Pašvaldības policisti aiztur autovadītāju, kurš reibuma skurbulī pat kājās nespēj nostāvēt

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

14.maija naktī Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Pleskodālē, kur degvielas uzpildes stacijā aculiecinieks ievērojis Ford markas automašīnu, kuru, iespējams, vadījis vīrietis alkohola reibumā.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka autovadītājs jau devies prom. Policisti nolēma apsekot tuvāko apkārtni un pamanīja norādīto transportlīdzekli. Automašīna tobrīd bija novietota stāvēšanai. Policisti piebrauca pie aizdomīgā transportlīdzekļa, lai pārliecinātos par vadītāja spējām to vadīt.

Pieejot pie automašīnas, tā vadītājs vēlējās aizbēgt un uzsāka braukšanu. Nekavējoties attaisītas durvis un vīrietim dots rīkojums izkāpt no transportlīdzekļa. Persona bija acīmredzamā alkohola reibuma stāvoklī un ar pūlēm izkāpa no automašīnas, TVNET informēja Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Zemene.

Autovadītājs grīļodamies aizgāja līdz operatīvajam transportlīdzeklim, kur pārmeklēts un aizturēts.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Pārkāpējs aizvests uz Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centru, kur veiktas nepieciešamās analīzes, tostarp, alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Iereibušajam kungam konstatēts vairāk kā trīs promiļu reibums.

Vīrietis nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu