ZeKurbulis: lēciens ar izpletni no drona, rallijkrosa jaunumi un jauni netrafarētie auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 18. maijā, no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šā vakara raidījuma viesi būs izpletņlēcējs Ingus Augstkalns, rallijkrosa braucējs Juris Spīķis un 333 Kartinga skolas galvenais treneris Otto Birznieks.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots sarunāsies ar izpletņlēcēju Ingu Augstkalnu - pirmo cilvēku pasaulē, kurš īstenojis lidojumu ar dronu un lēcienu ar izpletni no tā 330 metru augstumā. Pauls noskaidros, kāpēc ir jālec no drona un kādi ir base jump izpletņlēkšanas izaicinājumi nākotnē.

Juris Spīķis, jaunā Latvijas zvaigzne pasaules rallijkrosā, skatītājiem atklās, cik zirgspēku ir sešiem brāļiem un kādi ir viņa tālākie plāni Latvijas un starptautiskajā rallijkrosa arēnā.

Savukārt Otto Birznieks, 333 Kartinga skolas galvenais treneris, dalīsies pieredzē, kā vasarā nodarbināt bērnu, ja viņam patīk autosports, un pastāstīs par 333 Kartinga skolas vasaras autosporta un aktīvās atpūtas nodarbībām.

Tāpat arī raidījuma skatītājiem būs iespēja uzzināt par Ceļu policijas jaunajiem, netrafarētajiem auto.

Foto: Publicitātes foto

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu