Gvido Elksnis testē: auto, kas spētu pamodināt pat mironi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nupat Alfa Romeo modeļu klāstā ir atgriezies automobilis ar sievišķīgu nosaukumu Giulia. Viens šāds auto TVNET autoparkā jau paviesojās gada sākumā un pat ar 180 zirgspēku dīzeļdzinēju izrādījās diezgan sportisks. Tiesa, ne tik ātrs kā raķete. Tomēr, tā kā uz planētas netrūkst cilvēku, kam nekas lēnāks par raķeti neder, Alfa Romeo ar Ferrari starpniecību ir tikuši pie Giulia modifikācijas Quadrifoglio. Un tā, kā Biķerniekos pirms neilga laika demonstrēja drifta braucējs Gvido Elksnis, ir itin labs drifta auto un četras aizmugurējās riepas nosvilināt spēj viena sižeta filmēšanas laikā.

Gvido Elksnis
Gvido Elksnis Foto: Ekrānšāviņš no video

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, kā zināms, ir apgādāts ar 2,9 litru V6 turbo motoru, kā tuvākais radinieks ir Ferrari V8 turbo motors.

Tas attīsta 510 zirgspēkus un ļauj 100 km/h sasniegt 3,9 sekundēs.

Bez šāda modeļa, kurš maksimāli attīsta 307 km/h, Alfa Romeo piedāvā arī rāmākus auto ar 150, 180 vai 210 ZS 2,2 litru dīzeļdzinēju, vai arī 2 litru benzīna motoru ar 200 vai 280 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu