Indiešu dizainers ar modelīšiem inscenē «īstas» pakaļdzīšanās ainas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Aizraujošas pakaļdzīšanās ar planētas ātrākajiem superauto, neticami dabas skati, kosmosa ainavas - visu to indiešu dizainers Vatsals Katarija veido savā studijā Deli, izmantojot rotaļlietas un paša darinātas instalācijas.

27 gadus vecais Vatsals atklāj, ka šādas instalācijas, kuru izgatavošana un iemūžināšana bildēs aizņem līdz pat 15 dienām, veidot pamudinājis fotogrāfiju koplietošanas vietnē Instagram pamanīts attēls ar automobili ūdenskritumā.

«Sāku domāt par to, kā es varētu veidot ko līdzīgu, bet bez nepieciešamības ceļot apkārt pasaulei. Sākumā bija grūti un fotogrāfijas neizskatījās dabiski, taču pamazām esmu «piešāvis roku» un tagad jau to daru piecus mēnešus,» tā Vatsals.

«Katras dekorācijas dizainēšana, izveidošana un fotografēšana ilgst līdz pat 15 dienām. Ir pat reizes, kad esmu strādājis piecas dienas, bet rezultāts ir tik slikts, ka viss jāsāk no jauna.»

Kā redzams attēlos, dizainers inscenē ne tikai statiskas fotosesijas, bet arī aizraujošus notikumus, piemēram, divu superauto skriešanos sniegotā priežu mežā un tuksnesī vai Audi R8 braucienu pāri molam, kad to apskalo bangojoša jūra.

Foto: Vida Press/Rex Features
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu