Kokaīnu salietojusies modele Ibizā sasit pusmiljonu vērtu Ferrari un mūk no salas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/DailyMirror

Kāda jauna sieviete, būdama narkotisko vielu reibumā, Ibizas salā sasitusi 460 tūkstošus eiro vērtu Ferrari un tad centusies salu pamest sava drauga privātajā lidmašīnā, vēseta www.mirror.co.uk.

25 gadus vecā austriešu izcelsmes modele Elifa Aksu neesot spējusi savaldīt vēsturisko Ferrari, kam ir Lielbritānijas valsts reģistrācijas numura zīmes, un ietriekusies kravas automobilī.

Modele un viņas Londonā dzīvojošais Saūda Arābijas izcelsmes draugs pēc negadījuma esot paguvuši nokļūt līdz lidostai, tomēr tur dāma arestēta un aizbēgt viņai nav izdevies.

Policiju par avārijā iekļuvušā pāra nodomiem pamest salu informējuši incidenta aculiecinieki, kuri viņus dzirdējuši runājam par lidmašīnu.

Melnais auto, kuram ir acīm redzami virsbūves bojājumi, pēc negadījuma atstāts kāda kunga uzraudzībā. Pastāv uzskats, ka tas ir kāds no Londonā dzīvojošā drauga darbiniekiem.

Pēc aizturēšanas tika konstatēts, ka jaunā sieviete ir lietojusi kokaīnu, turklāt viņai nav auto vadīšanas tiesību.

Nedaudz vēlāk viņa tika atbrīvota, taču no tiesas neizvairīsies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu