NBA milzis O'Nīls beidzot iegādājies sevis cienīgu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.f650pickups.com

Kādreizējais Nacionālās basketbola līgas (NBA) spēlētājs Šakils O'Nīls savu autoparku papildinājis ar spēkratu, kas ir viņa iespaidīgā auguma cienīgs.

2 metrus un 16 centimetrus garais O'Nīls sociālajos tīklos maija sākumā palielījās, ka beidzot ir ticis pie auto, kas ir piemērots viņa augumam

un par to pateicās Ford. Jācer, ka O'Nīls mašīnā patiešām jūtas ērti; vismaz tās jumta līnija ir par 10 centimetriem augstāka nekā būdīgais basketbolists.

Būtībā O'Nīls ir iegādājies kravas mašīnu Ford F650, kas

parasti tiek izmantota piekabju vilkšanai, darbam būvlaukumos un citiem smagiem pienākumiem,

taču tā pārbūvēta, arī papildināta ar dažādām ekstrām un, domājams, aizvadīs vieglāku mūžu.

Automobili kādreizējais basketbolists iegādājās pie Ford dīlera Wade Ford Atlantas piepilsētā Smirnā, Džordžijas štatā. Tās pielāgošanai Šakila vajadzībām tika piesaistīti Džordžijas štata pilsētā Augustā bāzētā uzņēmuma Supertruck speciālisti, kas jau piešāvuši roku komerciālo F sērijas modeļu pārveidē pēc individuāla pasūtījuma.

Foto: www.f650pickups.com

Tādējādi Šakila automobilis ir ieguvis kravas kasti, nerūsējošā tērauda degvielas tvertnes, uzlabotu balstiekārtu un salonu ar ādas apdari. Automobiļa pilna cena, lai arī F650 bāze maksā ap 56 000 ASV dolāru, pēc Motorauthority.com informācijas ir nepilni 125 tūkstoši.

F650 pieejams 6,8 litru V10 benzīna dzinējs ar 320 zirgspēkiem, kā arī 6,7 litru V8 dīzelis ar 270, 300 vai 330 zirgspēkiem.

O'Nīls izvēlējies spēcīgāko no dīzeļiem, kurš piedevām maksimāli attīsta 983 Nm griezes momentu.

Tātad tieši laikā, lai vestu vīru, kurš gan ir par 5 cm īsāks nekā Ņujorkas Knicks spēlējošais Kristaps Porziņģis, taču sver par cukura maisu vairāk (apmēram 150 kilogramus).

Foto: www.f650pickups.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu