Kādreizējais Top Gear vadītājs filmēšanas laikā iekļuvis smagā avārijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no bijušajiem BBC raidījuma Top Gear vadītājiem, Ričards Hamonds, Šveicē iekļuvis smagā avārijā, pēc kuras viņa vadītais auto pilnībā nodedzis.

Negadījums notika sestdien, kad tika filmētas ainas kādai no Amazon raidījuma The Grand Tour nākamās sezonas epizodēm, kurās raidījuma vadītāji Ričards Hamonds, Džeremijs Klārksons un Džeimss Mejs ar augstas veiktspējas mašīnām piedalās Hemburgas kalnā braukšanas sacensībās.

Hamondam šim nolūkam bija piešķirts Horvātijā būvētais elektriskais Rimac Concept One, kas attīsta vairāk nekā 1000 zirgspēkus.

Lai gan Hamonds šo auto jau bija lietojis, zināja, cik ātrs tas ir un kā uzvedas dažādās situācijās, turklāt jau bija vairākas reizes veicis Hemburgas kalnā braukšanas sacensību distanci,

vienā no līkumiem viņš tomēr zaudēja kontroli pār auto un tas lielā ātrumā nobrauca no ceļa.
Laimīgā kārtā Hamonds negadījumā guva tikai ceļa traumu

un paguva laikus izkļūt no avarējušā auto, pirms tas uzliesmoja un nodega.

Pēc incidenta Hamonds ar helikopteru tika nogādāts tuvējā slimnīcā.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā iespaidīgā avārija Hamonda kā TV raidījumu vadītāja karjerā. 2006.gadā

viņš piedzīvoja avāriju dragreisa automašīnā ar reaktīvo dzinēju, kad tas brauca ar 288 jūdzēm jeb 463 kilometriem stundā.

Hamonds divas nedēļas atradās komā, taču laika gaitā pilnībā atveseļojās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu