Klārksons «vienkājim» Hamondam ieteicis jaunu nodarbošanos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais BBC raidījuma Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons savam kolēģim Ričardam Hamondam ir izvēlējies jaunu, pašreizējam veselības stāvoklim atbilstošu nodarbošanos, ko var pildīt arī ar vienu funkcionējošu kāju.

Kā Klārksons raksta savā blogā interneta vietnē DriveTribe, iepriekšējā sestdienā raidījuma The Grand Tour filmēšanas laikā notikusī avārija, kurā Hamonds guva ceļa lūzumu, ievērojami ietekmējusi šova filmēšanu. Par to raksta Motor.ru.

Cita starpā trešais raidījuma vadītājs Džeimss Mejs esot iestrēdzis lidostā, gaidot kādas mazcenas aviolīnijas reisu, lai nokļūtu The Grand Tour otrās sezonas epizožu filmēšanas vietā, kur bija jābūt Hamondam, bet pats Klārksons bijis spiests pārrakstīt vairāku raidījumu scenāriju, jo Ričards nākamos mēnešus nespēs vadīt auto.

«Tai pašā laikā viņš guļ gultā Šveices Alpos, kamēr simpātiskas māsiņas viņu aptekalē un baro ar zālēm,» raksta Klārksons.

Nebūdams mierā ar Hamonda slaistīšanos, Klārksons gluži savā manierē ir izdomājis kolēģim nodarbošanos - biroja pieskatīšanu.

«Tā izskatās, ka viņš atgriezīsies birojā jau nākamnedēļ. Tas ir labi, jo printerī ir beigusies tinte, meitene, kura pienesa kafiju, ir atvaļinājumā, un pieliekamajā ir nepieciešams ieviest kārtību. Tas, manuprāt, ir darbs, ko var veikt arī ar vienu kāju.»

Kā ziņots, Hamonds Šveicē cieta avārijā ar 1088 zirgspēkus spēcīgo horvātu elektroauto Rimac Concept One. Hamonds avārijā guva ceļa lūzumu, savukārt mašīna pēc nobraukšanas no ceļa uzliesmoja un pilnībā sadega.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu