Pret vasaras traipiem un putekļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Armor All sūkļi un mikrošķiedras lupatas notver netīrumus, pirms tie kļūst pārlieku redzami.

Armor All ir amerikāņu ražotājs, kas patlaban ietilpst vienā uzņēmumu grupā ar pazīstamo auto piedevu firmu STP. Armor All Microfibre Demist Pad jeb pretaizsvīšanas sūklītis paredzēts vējstikla tīrīšanai no salona puses, jo kondensātam ir tendence veidoties uz netīriem un mitriem stikliem. Lai gan sūklis noder arī vasarā, tā īstais uzvaras gājiens droši vien sekos rudenī. Ja negribas tīrīt stiklus ar parastu lupatu vai papīru, kas atstāj svītras un plūksnas, Armor All klāstā ir vienkārša sintētiska lupatiņa tieši šim nolūkam – Microfibre Glass Cloth. Absolūti universāls pielietojums ir trīs mikroškiedras lupatiņu komplektam, ko var izmantot ne tikai automašīnas, bet arī fototehnikas, instrumentu, multimēdiju iekārtu un, galu galā, arī vienkārši mēbeļu kopšanai. Armor All Microfibre All Purpose Cloth, kas ir mīkstāka un lielāka, un tātad piemērotāka lielu virsmu, piemēram, priekšējā paneļa uzkopšanai. All Armor lupatiņas drīkst mazgāt veļasmašīnā.

Mazgāsim?

Armor All specialitāte ir kopšanas «instrumenti» – sūkļi, mikrošķiedras lupatiņas, liekā ūdens noņēmēji u.tml. Jumbo Sponge sūklis gan pēc izskata, gan funkcionalitātes ne ar ko neatšķiras no iepriekš redzētiem virsbūves mazgāšanas palīglīdzekļiem – liels, dzeltens un sīkporains. Toties izstrādājums ar draisku nosaukumu Flexy Blade Silicone gan atstāja iespaidu. Ja mazgāšanas procesā nepieciešams ātri notraukt no virsbūves lieko ūdeni, hipertofēti liels vējstikla slotiņas fragments (jo tieši tā Flexy Blade izskatās) ir neaizstājams. Armor All 2 in 1 Microfibre Wash Pad ir mikrošķiedras cimds ar mīkstiem auduma «makaroniem». Šī konstrukcija patlaban ir ārkārtīgi populārs produkts autopiederumu plauktos, un daudzējādā ziņā ir ērtāka, saudzīgāka un visādi citādi ieteicamāka par klasisko sūkli. Traipus ārpusē palīdz noņemt patentētais Armor All kukaiņu traipu noņemšanas sūklis – brīnišķīgs izgudrojums, jo neskrāpē krāsu, un ir tikpat ģeniāls, cik vienkāršs: parasts sūklis iešūts tādā kā tīkliņzeķē Pēc mazgāšanas paveras divas iespējas.

Pērc sūkli - saņem tosteri!

Iegādājoties jebkuru ArmorAll produktu, pircēji līdz pat jūnija beigām piedalās Russell Hobbs mājsaimniecības preču loterijā. Lai piedalītos loterijā, čeki jāreģistrē mājaslapā armorall.lv. Kopumā tiks izlozētas 25 balvas, katras vērtība ap 40 eiro. Balvu fondā ir fri kartupeļu gatavošanas katls, virtuves kombains, tējkanna, kafijas aparāts un tosteris. Armor All oficiālais izplatītājs ir SIA Getz Nordic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu