Rīgā atklās elektrokartingu halli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bsrliepaja.blueshockrace.com

Tirdzniecības centrā «Bērnu pasaule» 2.jūlijā plkst.12 atklās elektrokartingu halli «Blue Shock Race» (BSR), informēja SIA «Ethos» pārstāve Daiga Zīmele.

Bez elektrokartinga telpās būs izvietotas arī citas atrakcijas, tostarp rallija simulators, virtuālās realitātes stūrītis un «footpool» jeb kāju biljards. Zīmele sacīja, ka atrakciju klāstu laika gaitā paredzēts vēl papildināt.

BSR projekts pirms vairākiem aizsākās Liepājā, apvienojoties pāris jauniem un entuziasma pilniem puišiem, dzima drosmīga ideja par elektrokartingu ražošanu. Neilgi pēc idejas tirdzniecības centrā «Riga Plaza» tika atklāts pirmais elektrokartingu pilotprojekts, kam sekoja arī trase Liepājā. Šobrīd projektā iesaistās 20 radoši un apņēmības pilni cilvēki, kas nu jau kaļ plānus arī ārvalstu projektiem, teica Zīmele.

Viņa norādīja, ka, salīdzinot ar iekšdedzes kartingiem, elektrokartingiem ir vairākas priekšrocības - tie nerada trokšņus un vibrācijas, kā arī neizdala izplūdes gāzes. Turklāt šiem auto ir lielāka paātrinājuma jauda, kas tos padara krietni dinamiskākus.

Halles atklāšanas pasākumā apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt dažādus turnīrus, konkursus un balvas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu