Bankrotējušais Boriss Bekers turpina braukt ar Porsche

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash News

Par bankrotējušu pasludinātā vācu tenisa leģenda Boriss Bekers visticamāk tik drīz par trūkumcietēju dēvējams nebūs. Viņš nupat manīts Londonas centrā braucam ar savu sarkano Porsche Macan un atrādāmies paparaci fotokamerām. Starp citu, Macan nav vienīgais auto Bekera garāžā; ja nepieciešams bijušais tenisists brauc arī ar zilu Maserati Ghibli.

Jau ziņots, ka Bekers pagājušajā nedēļā, 21.jūnijā Londonas tiesā tika pasludināts par bankrotējušu, jo viņš kopš 2015.gada nav spējis samaksāt kādu parādu.

Foto: Vida Press/Splash News

Trīskārtējā Vimbldonas čempiona un bijušā pasaules ranga advokāti tiesu aicināja bankrota procedūru neizsludināt, dodot Bekeram iespēju samaksāt parādu, kura summa netiek atklāta, tomēr tiesa šādu piedāvājumu noraidīja.

Foto: Vida Press/Splash News

Bekers, kurš karjeras laikā izcīnīja sešus «Grand Slam» turnīru uzvarētāja titulus, vēl salīdzinoši nesen atradās serbu tenisa zvaigznes Novāka Džokoviča treneru kolektīvā, taču pērnā gada nogalē viņš pēc trīs gadu sadarbības no šī amata tika atbrīvots.

Foto: Vida Press/Splash News

Džokovičs ar Bekeru treneru kolektīvā izcīnīja sešus no saviem 12 «Grand Slam» turnīru uzvarētāja tituliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu