Pieci vienkārši soļi kā iztīrīt no auto salona mājdzīvienieku atstātus traipus un smakas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Suņi, kaķi un eksotiskāki mājdzīvnieki vasarā bieži kļūst par mūsu ceļabiedriem, taču pret automašīnas salona apdari ne vienmēr izturas tikpat saudzīgi kā mēs paši.

Labākais risinājums būtu atsevišķa, speciāla dzīvnieku pārvadāšanas kaste vai pat savs nodalījums automašīnas aizmugurē, taču tādu greznību nevar atļauties katrs. Tāpēc, lai izvairītos no slapja suņa smakas salonā, Turtle Wax izplatītājs Getz Nordic dalās ar vienkāršiem ieteikumiem.

Logus lejā

Pirmais solis svaigākam salonam kopā ar četrkājaino draugu ir svaigs gaiss. Vēl labāk, daudz svaiga gaisa. Automašīnas sānlogā izslējies suns ar smaidošu izteiksmi un izkārtu mēli ir nevīstoša klasika - turklāt, kamēr viņš kārstās pa logu mēs varam būt diezgan droši, ka sunim nepaliks slikti.

Segas, paklāji un paliktņi

To zina ikviens suņa īpašnieks, taču atceras ne vienmēr. Labāk, lai spalvas un citas substances paliek segā, nekā sēdekļu pārvalkā. Paklāju pēc tam var izmazgāt vai sevišķi bezcerīgos gadījumos vienkārši izmest un iegādāties jaunu.

Iztīriet auduma daļas

Nepatīkamas smakas, lai tās nāktu no suņa vai ieskābuša piena, vispirms iesūcas sēdekļu auduma apdarē un griestu apšuvumā. Ādas sēdekļi ir noturīgāki, taču arī mēdz nosmērēties. Turtle Wax Power Out! Upholstery Cleaner varonīgi cīnās gan ar smakām, gan to izraisošajām substancēm, kā arī notīra mājas mīluļu atstātos ķepu nospiedumus.

Sūcam cik jaudas

Pat visaktīvākās putas nespēs iznīcināt kaudzi spalvu vai gružu, tāpēc vecais, labais putekļu sūcējs joprojām ir neaizstājams. Modeļi ar ūdens tīrīšanu veiks uzdevumu labāk.

Visu vasaru, iegādājoties jebkuru Turtle Wax produktu lielākajās tirdzniecības cietās, pircējs saņem kuponu bezmaksas atrakcijām no atpūtas parka «Rāmkalni».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu