Neuzmanīgs velosipēdists pēc auto trieciena tiek uzmests gaisā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārgalvīgu cilvēku netrūkst ne gājēju, ne autovadītāju, ne arī velobraucēju vidū. Ja šāds cilvēks nonāk satiksmē un uzvedas pēc paša izgudrotiem noteikumiem, nepatikšanas ilgi nebūs jāgaida.

Šim apgalvojumam noteikti piekritīs kāds velobraucējs no Otavas, Kanādā. Viņš kādā saulainā vasaras dienā bija devies pilsētas ielās ar divriteni, taču izvēlējās braukt, neievērojot satiksmes noteikumus, proti, ignorējot aizliedzošos, sarkanos gaismas signālus luksoforā.

Kas no tā sanāca? Nelaime ilgi nebija jāgaida, kad, šķērsojot krustojumu pie sarkanās gaismas viens auto paspēja nobremzēt, bet tam blakus braucošā automobiļa vadītājs nepaguva noreaģēt un velosipēdistam uztriecās virsū.

Lai gan trieciens bija tik spēcīgs, ka velobraucējs tika uzsviests gaisā, bet viņa divritenis palidoja krietnu gabalu uz priekšu, neuzmanīgais satiksmes dalībnieks laimīgā kārtā dzīvībai bīstamas traumas šajā negadījumā neguva.

Tomēr atliek vien cerēt, ka šis un līdzīgi video iesēdīsies atmiņā tiem satiksmes dalībniekiem, kuri domā, ka noteikumi ir domāti muļķiem, ka nekas slikts jau nenotiks, ja ielu šķērsos pie sarkanā vai brauks pa ielas pretējo pusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu