Kā tikt vaļā no cigarešu smārda automašīnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja neder acīmredzamais risinājums nesmēķēt mašīnā vispār, Turtle Wax ir dažas labas idejas.

Cigarešu dūmu smaka ir viena no noturīgākajām un grūtāk likvidējamām, sevišķi tik nelielā, noslēgtā un dažādiem apdares materiāliem pilnā telpā kā automašīnas salons. Smēķu smārds cieši iesūcas polsterējumā, paklājiņos, cietajās virsmās un pat ventilācijas sistēmā. Lai kāds būtu iemesls atbrīvoties no nepatīkamās smakas - automašīnas ģenerāltīrīšana, nodoms to pārdot vai vēlme iegādāties automašīnu no smēķētāja, smārdu iespējams likvidēt. Lielākā daļa autoķīmijas gan tikai nomāc smaku ar citu aromātu, kamēr Turtle Wax Power Out! produkti izskauž smārda avotu. Pirms ķerties pie ķīmijas, jāveic daži priekšdarbi, piemēram, jāiztīra cietās un mīkstās virsmas ar putekļu sūcēju. Dūmu daļiņas un smalkie pelni nemanot izkaisās pa visu salonu un rada smaku paklājos, sēdekļos un pat ventilācijas atverēs, turklāt turpinās to darīt, līdz nebūs pilnībā iztīrīti.

Neaizmirstiet ventilācijas kanālus!

Pēc apstrādes ar putekļu sūcēju nepieciešams tikt galā ar pelnu trauku. Tas jāizņem no automašīnas, jāizmazgā un jāatstāj vēdināties svaigā gaisā vismaz diennakkti. Pēdējais salona aromāta sakopšanas solis ir Turtle Wax Power Out! Odor X smaku likvidētājs un gaisa atsvaidzinātājs. Šie līdzekļi darbojas it kā tandēmā, jo Odor X iznīcina smakas molekulārā līmenī ar iedarbību līdz pat 30 dienām. Šis līdzeklis spēj piesaistīt nepatīkamas smakas radošās daļiņas uz jebkura tipa virsmām. Lai iztīrītu iekšējos paneļa dobumus un ventilācijas kanālus, automašīnas gaisa kondicionēšanas sistēma jāieslēdz uz pilnu jaudu recirkulācijas režīmā. Līdzeklis izsmidzināms uz paklājiņiem, polsterējuma un cietajām virsmām. Lai padzītu smaku no ventilācijas kanāliem, līdzeklis ar sprauslas palīdzību jāiesmidzina tieši tajos. Odor X pulverizatora iedarbība kanālos turpināsies vairākas nedēļas, atstājot jaunas automašīnas smaržu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu