Ādas salonu kopšana prasa rūpību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar ko ādas sēdekļu tīrītāju atšķiras no audumam paredzētajiem.

Ādas vai ādas imitācijas apdares sēdekļi ir izskatīgi, ilgmūžīgi un praktiski, tāpēc tos iecienījuši ne vien ekskluzīva izskata cienītāji, bet arī ļaudis ar maziem bērniem un mājdzīvniekiem, kas ar apbrīnojamām sekmēm prot notraipīt sēdekļus un automašīnas apdari. Ādas sēdekļu priekšrocība ir tā, ka nedarbu sekas var aizslaucīt prom ar vienu sūkļa vēzienu, kamēr traips no auduma apdares būtu jātīra krietni ilgāk. Vienlaikus īstas ādas vai imitācijas apdare tomēr ir prasīgāka pret kopšanu ilgtermiņā, jo, atšķirībā no auduma sēdekļiem ādas krēsli mēdz plaisāt, izbalēt un mainīt krāsu - ja vien tos pienācīgi nekopj.

Pret sauli un plaisāšanu

Lai ādas salons ilgi saglabātu kvalitatīvu izskata, jāatceras, ka tas visvairāk bīstas no izkalšanas un ultravioletajiem stariem. Tāpēc ādas salonu tīrītāju sastāvā ir speciālas mīkstinošas piedevas, kādas neatradīsit auduma salonu autokosmētikā. Turtle Wax Power Out ādas tīrītājs putu formā vienlaikus ir arī kondicionētājs, kas pasargā sēdekļun paneļa ādu (ja tāda ir) no izbalēšanas, novecošanas, plaisāšanas un iekrāsošanās. Ar ādu vai tās aizstājēju apdarināti priekšējie paneļi mūsdienās sastopami arī masu auto produkcijā, un tieši šīs detaļas visvairāk pakļautas ultravioleto staru ietekmei. Speciālo ādas tīrītāju sastāvs veidots tā, lai netīrumi tiktu nevis mazgāti, bet it kā izcelti no porām, lai tīrīšanas process neizmainītu ādas krāsu un tonalitāti. Turtle Wax apgalvo, ka jaunās Power Out sērijas ādas tīrītājs «izņem» arī džinsu atstātās pēdas un kafijas traipus no gaišajiem saloniem. Ja nu traipi atstājuši arī kādas smakas, Odor-XTM tehnoloģija iznīcina smakas to molekulārā līmenī.

Mīkstākais ādai jāņem «lukss»

Šis Power Out ādas tīrītājs pildīts 400 ml aerosolā ar birstīti korķī. Ar to ērti iztīrīt šuvju vietas, turklāt maigāki sari nekā auduma tīrītāju korķiem neskrāpē virsmu. Ja laimējies ar sevišķi mīkstu ādas apdari, un gribas tās apkopšanai veltīt vairāk laika un līdzekļu, labāk izvēlēties tādus līdzekļus kā Turtle Wax Green Line Luxe Leather. Tā iedarbība ir līdzīga Power Out, taču uzklāšanai nepieciešams piemeklēt īpašu lupatiņu, ko arī var atrast autokosmētikas plauktos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu