Atjauno ātruma ierobežojumus pie izglītības iestādēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Autovadītāju ievērībai, sākoties jaunajam mācību gadam, atjaunoti ātruma ierobežojumi līdz 30 kilometriem stundā pie pilsētas izglītības iestādēm. Par to TVNET pavēstīja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Šajās dienās autovadītāji aicināti braukt īpaši uzmanīgi un piesardzīgi, kā arī ar izpratni izturēties pret bērniem, kuri pēc vasaras brīvlaika atgriezušies pilsētā un, iespējams, piemirsuši par Ceļu satiksmes noteikumiem un drošību uz ielām.

Autovadītāji aicināti ātrumu samazināt īpaši tajās vietās, kur visbiežāk pulcējas bērni un jaunieši. Tāpat autovadītājiem jārēķinās ar lielāku gājēju, tostarp bērnu, plūsmu.

Tāpat Rīgas maģistrālajās ielās pie galvaspilsētas robežas ir uzstādītas informatīvas plāksnes ar ieteicamo braukšanas ātrumu mācību iestāžu tuvumā.

Kopumā Rīgā vairāk nekā pie 100 izglītības iestādēm ir uzstādītas ceļa zīmes par transportlīdzekļu ātruma ierobežojumu līdz 30 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu