Krištianu Ronaldu iegādājies jaunu superzvaigznes cienīgu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/cristiano

Futbola kluba Madrides Real portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš augusta beigās jau trešo reizi karjerā tika atzīts par Eiropas labāko futbolistu, ir kaislīgs eksotisku auto cienītājs.

Ronaldu, kurš šā gada vasarā kļuva par dvīņu puiku tēvu un tuvākajos mēnešos pasaulē sagaidīs jau ceturto atvasi, savā sociālā tīkla Instagram kontā nupat ievietojis jaunākā motorizētā pirkuma foto. Un tas nav vis kaut kāds plaša patēriņa automobilis, bet gan acīmredzami speciāli pasūtīts, ilgi gaidīts un beidzot piegādāts Ferrari F12tdf.

Arrived ???

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ferrari F12tdf ir modeļa F12 Berlinetta karstā versija, jo tās 6,3 litru V12 motors atšķirībā no bāzes modeļa attīsta nevis 741 ZS, bet gan 780 un spēj šo ielas formulu paātrināt līdz 100 kilometriem stundā 2,9 sekundēs. Kā mašīnas maksimālo ātrumu ražotājs norāda 340 kilometrus stundā.

Ja jau Ferrari F12tdf ir tāda eksotika, turklāt pēc jaunā saimnieka vēlmes ir krāsota tumši sarkanā ķiršu krāsā, apgādāta ar melniem riteņu diskiem un dzeltenām bremžu skavām, turklāt, visticamāk, ir saņēmusi arī citviet individualizētu pieskārienu, tā arī maksā superzvaigznes cienīgi. Proti, ja braukšanai sagatavots F12tdf Ferrari veikalā maksā ap 380 tūkstošiem eiro, tad Ronaldu spēkrata izmaksas, ticams, ir virs 400 tūkstošiem.

Jāteic gan, ka šis ne tuvu nebūs jaudīgākais, ātrākais un arī ne dārgākais auto futbolista garāžā. Šis gods pieder Bugatti Veyron, ar kuru atbilstošos apstākļos var traukties ar vairāk nekā 400 kilometriem stundā.

??☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu