Latvijas tenisa pirmā rakete izvēlas Lexus ar turbomotoru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Latvijas tenisa pirmā rakete un šā gada «French Open» čempione Aļona Ostapenko pilntiesīga autovadītāja ir kopš 18 gadu vecuma. Tātad divus gadus.

20 gadus jaunā sieviete pavisam nesen kļuva par pirmo Latvijas tenisisti, kura iekļuvusi WTA ranga dāmu vienspēļu ranga desmitniekā (patlaban ieņem 10.vietu) un viņai itin labi tīk eksotiski auto. Par to vismaz liecina ieraksti sociālajos tīklos, kur salīdzinoši nesen Aļona publicējusi foto pēc izbrauciena ar Porsche un vēl pirms autovadītājas apliecības iegūšanas ievietojusi attēlu, kurā jūsmo par Montekarlo ielas malā novietotu Ferrari.

So many nice cars in Monte Carlo ? #ferrari#coolcar#likeit#montecarlo#monaco#

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko1997) on

Tomēr, kā vēsta žurnāls «Privātā dzīve», Aļonas rīcībā ir Lexus NX 200t. Tas ir japāņu ražotāja kompaktais krosovers, kam uzstādīts 2 litru turbo motors ar nepilnu 240 zirgspēku jaudu. Var nešķist daudz, tomēr TVNET pieredze, dodoties tālākā izbraucienā ar identisku automobili, liecina, ka dinamikas šim auto netrūkst, lai arī par ielas sporta auto to uzskatīt ir grūti.

Vairāk lasi šīs nedēļas «Privātās dzīves» numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu