Vecs BMW kabriolets kļūst par džakuzi vannu ar grilu bagāžniekā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Britu blogeris Kolins Fērzs, kura kontā ir daudzi un dažādi konstruktīvi risinājumi, piemēram, gulta, kas gulētāju izmet uz zemes, ja viņš aizgulējies, kartingi ar ārkārtīgi jaudīgiem motoriem, ekstrēmi ātrs velosipēds un tamlīdzīgi, turpina rosīties un nupat tīmeklī ir izvietojis jaunu video.

Tajā Fērzs iemūžinājis par džakuzi pārbūvēta BMW 3.sērijas kabrioleta uzpildīšanu ar ūdeni un izbraucienu tajā pie dabas.

Sākotnēji Fērzs vaļējā auto salonu piepildīja ar tīru ūdeni, bet vēlāk iedarbināja divus tā dēvētos lapu pūtējus un pievienoja ūdenim vannas putas, tā radot džakuzi imitāciju.

It kā ar to būtu par maz, pēc brīža Fērza paziņa iekurināja bagāžnieka vākā iebūvētu grilu un mēģināja pagatavot hamburgerus. Diez cik eleganti tas viņam gan nepadevās, tomēr Fērzs atzina, ka hamburgeri sanākuši visai labi.

Kā jau minēts, šis nebūt nav pirmais neprātīgais Fērza veikums. Tā, piemēram, 2015.gadā viņš uzbūvēja kartingu ar reaktīvo dzinēju, bet pirms pusgada radīja pasaulē ātrāko atrakciju parka automobili, ar kuru iespējams sasniegt 161 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu