Braucot uz robežas, Kens Bloks savā stilā pieveic Paikspīku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viens no ekstrēmākajiem Ford Mustang, kas patiesībā pat nav Ford Mustang, pieder slavenajam amerikāņu censonim rallijkrosā, rallijā un citos autosporta veidos - Kenam Blokam.

Tas ir viens no jaudīgākajiem Mustang, ko pasaule redzējusi. Par Hoonicorn V2 nodēvētais auto jau izmantots vairākos Kena bloka meistarstiķos, kas pazīstami kā Gymkhana video. Debijas reizē, tas ir Gymkahana septītajā video, kas tika publicēts pirms trim gadiem, Hoonicorn gan bija atmosfēriskais motors ar 850 zirgspēkiem. Bet nu jau kādu laiku pilnpiedziņas mustangs ir apgādāts ar diviem Garret turbokompresoriem, pateicoties kam, motora jauda 1400 zirgspēki.

It visus no tiem Bloks nesen izveda pastaigā slavenajā Kolorado štata Paikspīkā. Kalna virsotnē, ko šobrīd visātrāk ir sasniedzis deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs ar turbinētu Peugeot 208 (tam ir tieši tikpat daudz kopīga ar sērijveida 208, kā Bloka Hoonicorn V2 ar sērijveida Mustang), Bloks uzbrauca sev ierastā manierē - svilinot riepas, braucot sānslīdēs un zīmējot saulītes. Saprotams, ka tas nav ātrākais veids, kā uzbraukt kalnā, taču tikai tāds stils der, lai izveidotu filmiņu Climbkhana: Pikes Peak.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu