Tīrs auto – bez piliena ūdens

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Plašpielietojuma autokosmētikas salvetes ir ātrākais un ērtākais līdzeklis automašīnas salona uzkopšanai un uzturēšanai.

Nekas nevar līdzināties kārtīgai un pamatīgai salona tīrīšanai profesionālā automazgātavā, taču šis process ir salīdzinoši dārgs un laikietilpīgs. Ātrai putekļu notraukšanai, nelielu traipu novākšanai un pievilcīgāka izskata panākšanai nav labāka līdzekļa par salvetēm. Lai gan tās dažkārt nav tik efektīvas kā speciāli aerosoli un putas, salvetēs iesūcināto tīrītāju nav iespējams pārdozēt, izliet, uzsmidzināt nepareizai virsmai u.tml. Salvetes ir teju vienīgais autokosmētikas produkts izņemot gaisa atsvaidzinātājus, ko droši var izmantot gaitā, tā piemēram, aši notraukt putekļus no paneļa, stāvot sastrēgumā. Zīmolam ArmorAll ir vairāku veidu salvetes, kas paredzētas dažādu virsmu un, kas pat svarīgāk, dažādas pakāpes netīrumu tīrīšanai.

Spīdīgu vai nespīdīgu?

Lauvas tiesa autokosmētikas salvešu tiek izlietotas paneļa un plastmasas virsmu tīrīšanai. Kvalitatīvas salvetes ne tikai savāc un uzsūc putekļus un nosēdumus, bet arī piešķir virsmai svaigāku, un, ja gribat, pat dižciltīgāku izskatu. Novērojumi liecina, ka augstākas klases automašīnām labāku efektu nodrošina salvetes ar matētu «pēcefektu»jeb Matt Finish, kamēr lētākiem spēkratiem, traktortehnikai un citiem kabīni iespaidīgāk uzspodrina tieši spīdīgās jeb Gloss Finish salvetes. Atcerieties, ka nedz matēto, nedz spīdīgo tipu salvetes nedrīkst izmantot stūres, pārnesumkārbas sviras, pedāļu un citu vitāli svarīgu vadības ierīču apstrādei, jo salvetēs esošais aktīvais materiāls ir slīdīgs! Tāpat nevajadzētu paneļiem domātās salvetes izmantot stiklu tīrīšanai, jo tās var atstāt svītras un izsmērējumus. Stiklu tīrīšanai ArmorAll ražo speciālu Streak Free salvešu paraugu, kas neatstāj svēdras, turklāt atšķiras ar mazāk intensīvu piesūcinājumu. Atšķirībā no paneļa salvetēm, Streak Free «jāizstrādā» līdz galam, respektīvi, salvete beigās nopulē un nosusina pašas apstrādāto virsmu.

Foto: Publicitātes foto

Neastāj traipiem iespēju

Ādas salona kopšanas līdzekļi ir dārgi un prasa rūpīgu iepazīšanos ar lietošanas instrukciju. Ja virsma nav pārlieku netīra vai sakrāsojusies, var lieliski izlīdzēties ar ArmorAll Leather Wipes. Tāpat kā flakonos ražotie līdzekļi, šīs salvetes satur bišu vasku, tāpēc gan tīra, gan saglabā ādas apdari. Savukārt sevišķi ieēdušamies traipie ArmorAll izlaidis salvetes ar koncentrētu tīrošo sastāvu. Tās atpazīstamas pēc violetas iepakojuma etiķetes, tomēr jāpatur prātā, ka universālās tīrošās salvetes – tāpat kā jebkuri universālie līdzekļi, noteiktos apstākļos nebūs tik piemērotas kā konkrētai virsmai paredzētais produkts. Īpaši tas attiecas uz stikliem, kas vispār nemīl citām virsmām radītus autokosmētikas produktus.

ArmorAll oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu