Vācu kompānija izstrādājusi auto ar 100 gadu garantiju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācu kompānijā Partisan Motors ir izstrādāts kāds ļoti īpašs auto. Tas gan neizskatās glīti un ir domāts militāru uzdevumu pildīšanai, taču no vienas puses varētu būt katra autobraucēja sapnis, jo ražotājs tam ir gatavs dot 100 gadu garantiju.

Partisan Motors izstrādājums ir 4,72 metrus garš, 2,3 metrus plats (tātad uz ceļa faktiski aizņem visu braukšanas joslu no līnijas līdz līnijai) un 2,23 metrus augsts.

Oriģinālais Partisan Motors automobilis ir ar trim durvīm, taču laika gaitā uzņēmums ir iecerējis radīt arī pikapu ar piecām durvīm, automobili ar sešiem riteņiem un visu riteņu piedziņu, kā arī modifikāciju ar 8 riteņiem.

Foto: Publicitātes foto

Pēc pasūtījuma Partisan Motors automobilim uzstādīs arī grīdas aizsargplātni, lai pasargātu iekšā sēdošos no mīnu un granātu sprādzieniem, raksta Motor.ru.

Izstrādātāji norāda, ka ārkārtīgi vienkāršās konstrukcijas dēļ auto ir ne tikai ērti izgatavojams ar dažādām virsbūvēm, bet arī apgādājams ar dažādiem spēka agregātiem, turklāt tos var ātri un ērti apkalpot.

Foto: Publicitātes foto

Pirmajiem Partisan Motors automobiļa eksemplāriem tiks uzstādīts 2,8 litru dīzeļdzinējs ar 150 zirgspēkiem, kam varēs piejūgt arī elektromotoru. Citi mašīnas tehniskie raksturlielumi netiek atklāti un nav zināms arī tas, kad sāksies spēkrata ražošana lielākā apjomā un cik tas varētu maksāt. Jāpiebilst gan, ka Partisan Motors izstrādi vēl varētu pat nebūt pabeiguši, jo attēlā redzams, ka durvis no atvēršanās attur ap statni apsiets striķis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu