Leģendārais seriāla Knight Rider automobilis kļuvis par mākslas upuri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Viens no pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu kulta TV seriāliem neapšaubāmi ir Knight Rider. Galveno lomu tajā atveido Deivids Haselhofs, kurš zināms arī ne tikai kā Maikls Naits no Knight Rider, bet arī Mičs Bjūkenens no Baywatch, bet viņa labā roka, ja tā var teikt, ir inteliģents un faktiski neiznīcināms automobilis ar autonomās braukšanas funkcijām - KITT -, kas patiesībā ir podziņām, lampiņām un apgraizītu stūri papildināts 1982.gada Pontiac Trans Am.

35 gadus senam auto, kuru televizoru ekrānos redzējuši miljoniem cilvēku, vajadzētu atrasties kādā muzejā, tomēr grafiti mākslinieks ENDLESS Londonā ar savām darba metodēm melno, viedo automobili pārvērtis līdz nepazīšanai. Kvēlākajiem Knight Rider faniem noteikti sirds sažņaudzas, redzot KITT, kuru rotā krāsu plankumi un uzraksti dažādos toņos, taču mierinājumam var piebilst, ka seriāla tapšanas vajadzībām kopumā tika pārbūvēti 23* Pontiac Trans Am, tā ka pasaulē vēl ir gana KITT, kas atbilst oriģinālajam izskatam.

*avots: Wikipedia

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu