Meivezera Bugatti Veyron jaukas modeles kompānijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Līdz šim nepārspētais amerikāņu bokseris Floids Meivezers (Floyd Mayweather), kura pēdējā cīņa bija ar jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas, pamazām izpārdod savas iespaidīgās garāžas saturu. Bet ne jau tāpēc, ka pienākušas nebaltas dienas. Sportists vienkārši automobiļiem tik ļoti nepieķeras, tāpēc tos regulāri nomaina pret jauniem eksponātiem, ko turēt garāžā.

Viens no automobiļiem, kuru piemeklējis šāds liktenis, ir 2011.gada Bugatti Veyron Super Sports Vitesse - planētas ātrākais rodsters. 1200 zirgspēku auto jau kādu laiku ir apskatāms interneta izsoļu vietnē eBay, kur to patlaban var iegādāties par 2,1 miljonu ASV dolāru (1,8 miljoni eiro). Taču tas nenozīmē, ka automobilis netiek lietots. Tieši otrādi - auto izbrauc ielās un pat tiek izmantots reklāmas materiālu tapšanā. Vienu no pēdējām reizēm Meivezeram piederējušais Bugatti manīts Losandželosas centrālajā daļā, kur tas kalpojis kā fons repera Tyga radītā dzeramā ūdens zīmola 138 reklāmas fotosesijā. Galvenā loma tajā gan atvēlēta modelei Kailinai Džudžu (Kailyn Juju).

Starp citu, interesanti, ka reklāmas producenti nav izvēlējušies fotografēt modeli ar paša Tyga divkrāsaino Veyron. Acīmredzot balts un vienkrāsains superauto labāk līdz patērētājam spēj nogādāt vēstījumu par to, cik tīrs un veldzējošs ir 138 dzeramais ūdens.

Repera Tyga Bugatti Veyron
Repera Tyga Bugatti Veyron Foto: Vida Press / AKM Images / GSI Media
Foto: Ekrānuzņēmums
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu