Cik cilvēku var pabraukt uz viena motocikla?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Parasti atbilde uz šādu jautājumu būtu - viens, divi vai trīs, ja motociklam ir blakusvāģis. Taču ne Indijā, kur pārvietošanās ar mehāniskiem transporta līdzekļiem, īpaši vilcieniem un autobusiem, allaž ir elpu aizraujošs notikums.

Indijas armijas sagādes dienesta vienība, kas nodēvēta par Tornado, nupat pārrakstījusi motobraukšanas vēsturi, uzstādot jaunu pasaules rekordu braukšanā ar motociklu.

Kā vēsta Motor.ru, uz 500 kubikcentimetru motocikla Royal Enfield, kas pa perimetru apgādāts ar speciālu platformu, vienlaicīgi spējuši uzkāpt un braukt 58 Tornado vienības kareivji.

Rekorda uzstādīšanas mēģinājums notika uz Indijas karaspēku bāzes lidlauka skrejceļa Bangalorā. Pa to Tornado vienība nobrauca 1200 metrus.

Jāpiebilst, ka Tornado vienībai ir ilga pieredze šāda veida rekordu uzstādīšanā. Kopumā viņu kontā ir deviņpadsmit pasaules un nacionālie rekordi.

Indieši gan nav vienīgie, kam interesanta šķiet šādu rekordu uzstādīšana. Piemēram, 2016.gadā 20 itālietes spēja ielīst Smart ForTwo automobilī un tādējādi iekļuva Ginesa rekordu grāmatā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu