Kā Klārksons izskatītos, ja būtu amerikānis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Tīmeklī nonācis kārtējais video ar raidījuma The Grand Tour vadītāju trio piedalīšanos. Tajā Džeremijs Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds apspriež kāda Džefa, acīmredzot The Grand Tour producenta vēlmi šiem trim britiem būt amerikāniskākiem.

Vēlme ir skaidra, tomēr Klārksons atzīst, ka viņa britu izcelsme ir redzama jau pa gabalu, un neveiksmīga apģērba izvēle, kā arī Holivudas standartiem neatbilstošs sakodiens ir tikai daļa no problēmām. Tā kā tādas piemīt ne tikai Klārksonam, trijotne dodas pie meikapa meistariem cerībā kļūt amerikāniskākiem. Kas no tā sanāca, skaties video.

Kā ziņots, The Grand Tour otrās sezonas pirmā epizode tiks pārraidīta 8.decembrī. Tikai līdz tam nepieciešams noalgot jaunu The Grand Tour oficiālo testu pilotu. Ar to, kā redzams iepriekš publicētos četros video, neveicās nevienam no raidījuma vadītājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu