Guntars Račs ticis pie sportiskā Porsche Cayman

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/RacsGuntars

Dziesmu tekstu autors un izdevējs Guntars Račs nupat ticis pie divvietīgā ielas sporta automobiļa Porsche Cayman jeb kā to tagad sauc pilnā vārdā - 718 Cayman. Tiesa gan, auto viņš saņēmis vien uz pāris dienām, kamēr personīgais auto nodots remontā. Par to liecina Rača ieraksts un fotogrāfijas viņa Facebook profilā.

No ieraksta noprotams, ka Račs par Porsche ir sajūsmā.

Savus pirmos iespaidus iespaidus par šo auto Račs Facebook aprakstījis visai plaši.

«Piedzīvojums. Auto ir divvietīgs. 2 litru motors. 4 cilindri un pāri par 300 zirgspēkiem (lai ko tas arī nozīmētu). Lielākais brīnums bija bagāžnieks priekšā un aizmugurē, jo uz motora tu burtiski sēdi virsū. Porsche raksturīgā skaņa, iedarbinot motoru un uzgāzējot, protams, ir suģestējoša. Uz ceļa tas turas apbrīnojami stabili, arī braucot cauri peļķēm vibrācijas pilnīgi nekādas. Ātrumu uzņem zibenīgi, bet pārslēdzot uz sporta režīmu, gāzes pedālis uz komandu reaģē tikpat ātri kā elektromobilim un uzņem vēlamo ātrumu bez kavēšanās. Protams, auto ir zems, kas vislielākās galvassāpes sagādā divos apstākļos. Pirmais. Ja tu vēlies pārvarēt kādu šķērsli vai neskarts novietot auto ietves malā,» raksta Račs.

Mūziķis arī pamanījis kādu sportiskā auto trūkumu, proti, tā kā mašīna pieguļ ceļam un ir ļoti zema, naktīs uz divu joslu ceļa diskomfortu rada pretī braucošie. Īpaši džipveidīgie, jo tie ir salīdzinoši augstāki un žilbina pat ar tuvajām gaismām.

Tomēr kopumā ņemot 718 Cayman veltīts ļoti daudz pozitīvu vārdu un ne bez pamata, jo pēc TVNET pieredzes ar tādiem modeļiem kā Panamera, 911, Cayman, Boxster, Macan dažādos izpildījumos ir skaidrs: lai kāds būtu Porsche, tas vadītājam ir gan ērts, gan komfortabls, gan sportisks vienlaicīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu