Kens Bloks būs policists jaunajā Top Gear sezonā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Tīmeklī ievietots populārā televīzijas šova Top Gear nākamās sezonas reklāmas rullītis. Šajā video redzama pakaļdzīšanās aina, kurā noziedznieku lomās iejutušies Top Gear vadītāji Mets Leblanks, Kriss Hariss un Rorijs Rīds, savukārt likuma sargu atveido Kens Bloks.

Pakaļdzīšanās ainā bēgļi izmanto Ford Mustang GT, Jaguar F-Type un McLaren 570S. Kens Bloks iespaidīgus trikus tikmēr izpilda ar bagiju.

Top Gear nākamās, 25. sezonas pirmā sērija televīzijas ekrānos nonāks 2018.gada pavasarī.

Kā zināms, 2016.gadā Top Gear piedzīvoja vadītāju maiņu. Līdzšinējās raidījuma sejas, Džeremijs Klārksons, Džeimss Mejs un Ričards Hamonds, tagad veido raidījumu The Grand Tour, bet viņu vietā pie Top Gear vadītāju stūres stājās Kriss Evanss, Leblanks, Hariss, Rīds, sacīkšu braucēja Sabīne Šmica, kā arī bijušais Formula 1 komandas Jordan īpašnieks Edijs Džordans. Šobrīd raidījumā gan palikuši tikai Leblanks, Rīds un Hariss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu