ZeKurbulis speciālizlaidums: 2017. gada TOPs piecās nominācijās!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina noskatīties ātruma un piedzīvojumu raidījuma ZeKurbulis šī gada noslēdzošo epizodi. Šoreiz ZeKurbulis komanda atskatīsies uz gada iespaidīgākajiem notikumiem auto un moto sportā un veidos savu uzvarētāju topu.

ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots, Ilmārs Līkums un Artūrs Virbulis ir apkopojuši savus favorītus nominācijās «Sportisti un notikumi sportā», «Piedzīvojumi», «Dzīvesstils», «Personība» un «Braucamais» un raidījuma gaitā karstās diskusijās veidos 2017. gada līderu izlasi.

Ir aizvadīts notikumiem bagāts gads autosportā, tāpēc ZeKurbulis līderu vidū ir gan Pauls Jonass, mūsu pasaules čempions motokrosā, gan Latvijā notikušais Pasaules čempionāts rallijkrosā, gan driftera Kristapa Bluša trīs pjedestāli pasaules līmeņa sacensībās. Iespējams, ka vietu topā pelnījis arī Konstantīns Calko par dalību Lemānas sacīkstēs un FIA prezidents Žans Tods par vizīti Latvijā.

Savukārt nominācijā «Piedzīvojumi» ZeKurbulis komanda virza gan leģendāro Atlantijas okeāna airēšanas piedzīvojumu «The Slowest Way to Rio», Red Bull Kart Fight žurnālistu sacensības, kā arī citus leģendām apvītus latviešu dēkaiņu mērotos ceļus ar dažādiem braucamrīkiem.

«Dzīvesstils» nominācijā ZeKurbulis komanda atzīmēs cilvēkus, kuru piedzīvojumu kaislība ir piemērs citiem. Nominantu vidū būs gan ZeKurbulis studijas viesis, ķirurgs, pilots un pianists vienā personā – Jānis Zaržeckis, gan Matīss Mežaks, kura visa dzīve saistīta ar auto un sacensību trasēm. Bet varbūt, ka uzvarētāja godu pelnījis autosporta rokzvaigzne Konstantīns Calko, sērferis Jānis Preiss vai leģendārais frīstaila braucējs Mārtiņš Aleksandrovičs.

ZeKurbulis 2017. gada personību topā ir Pauls Jonass kā paraugs tam, ka bez talanta nepieciešams arī smags darbs, leģendārais Roberts Elbakjans un regulārais raidījuma studijas viesis, Latvijas autosporta problēmu risinātājs Reinis Pozņaks.

Īpaši karsta diskusija gaidāma par ZeKurbulis gada braucamo, kur līdz vienprātībai nonākt būs visgrūtāk gan ielas, gan sporta auto kategorijās. Vai topa virsotnē vieta ir Ziemeļpolam būvētajam Burlak, HGK jaunajam 3. sērijas BMW Eurofighter vai populāro ražotāju jaunākajiem modeļiem, to skatītājiem būs iespēja noskaidrot raidījuma gaitā.

ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu