Modele Adriana Lima izvēlējusies Tesla Model X

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Viena no visu laiku pieprasītākajām Victoria's Secret modelēm, Adriana Lima, ikdienā pārvietojas elektriski - ar «spārnoto» Tesla Model X.

36 gadus vecā 2 bērnu māmiņa no Brazīlijas patiesi ir izvēlējusies piemērotu personīgo auto, jo Model X aizmugurējās durvis veras augšup kā spārni, bet Victoria's Secret modes šovos vadošajām modelēm pēdējos gados ir tērpi, kas izdekorēti ar krāšņiem «spārniem».

Foto: Vida Press/Splash News
Foto: Vida Press/Splash News
Adriana Lima Victoria's Secret apakšveļas modes skatē
Adriana Lima Victoria's Secret apakšveļas modes skatē Foto: AFP/ScanPix

Tesla Model X tika prezentēts 2015.gada septembra beigās un strauji iemantoja lielu popularitāti. Auto pieejams trīs dažādās piedziņas versijās. Modelis 75D ir apgādāts ar diviem elektromotoriem, kas kopā attīsta 517 zirgspēkus (660 Nm) un dod iespēju 100 km/h sasniegt 5,2 sekundē. Auto maksimālais ātrums ir 210 km/h, bet ar pilnu uzlādi reizi 75D spēj nobraukt līdz pat 417 kilometriem.

Modelim 100D arī ir 517 zirgspēki (660 Nm), taču paātrinājums līdz simtam sarūk līdz 4,9 sekundēm. Maksimālais ātrums palielinās līdz 250 km/h, un gaitas rezerve ideālos apstākļos ir 565 km.

Vispārākais no Model X modeļiem ir P100D. Šā auto maksimālā jauda ir 761 ZS (980 Nm), kas dod iespēju 100 km/h sasniegt superauto cienīgā 3,1 sekundē. Maksimālais ātrums turpretī gan nav lielāks par 250 km/h. 100 kWh baterijas enerģijas resursi ļauj ar vienu uzlādes reizi nobraukt 542 km.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu