Tiks izsolīti divi Mistera Bīna atveidotāja personīgie auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu izsoļu nams Silverstone Auctions februāra beigās iegādei piedāvās divus auto, kuru īpašnieks patlaban ir labi zināmais aktieris Rovans Atkinsons. Vīrs, kurš visvairāk asociējas ar savdabīgā mistera Bīna tēlu, ir nolēmis šķirties no 1993.gada Mercedes-Benz 500E un 1989.gada Lancia Thema.

Pirmais Atkinsona auto, ko būs iespējams iegādāties 24.-25.februārī, ir ar rokām darināts 1993.gada Mercedes-Benz 500E. Atkinsons to iegādājies 2015.gadā, gremdējoties atmiņās par to, cik labs bija pirmais 500E, ko viņš jaunu nopirka deviņdesmitajos gados.

Foto: Publicitātes foto

Izsoļu namam tagad uzticētais auto ir ar stūri kreisajā pusē, un tā nobraukums ir pieticīgi 80 000 kilometru. Automobilis ir apgādāts ar 5 litru V8 dzinēju, un tā salons ir iztapsēts ar pelēku audumu, kas Atkinsonam ir tuvāks par standarta komplektācijā iekļauto ādas apdari. Stūre gan ir ar ādas apdari, bet kā stilistiski akcenti kalpo koka apdares elementi.

Silverstone Auctions norāda, ka sudrabkrāsas virsbūve ir teicamā tehniskā stāvoklī, turklāt pircējs saņems arī detalizētu informāciju par automašīnas vēsturi, kā arī rezerves atslēgu komplektu.

Foto: Publicitātes foto

Otrs automobilis, no kā Atkinsons ir nolēmis šķirties, ir 1989.gada 1.sērijas Lancia Thema. Šo auto aktieris izvēlējies tādēļ, ka tas ir liels retums. Lielbritānijas CSDD analoga informācija liecina, ka valstī šobrīd ir reģistrēti mazāk nekā 20 šādi auto.

Tumši sarkanais sedans ir apgādāts ar 3,2 litru 32 vārstu V8 motoru no Ferrari 328 (270 ZS). Auto, kam arī stūre ir kreisajā pusē un salona apdarē izmantots gaiši brūns velūrs, ir teicamā tehniskā stāvoklī. Atkinsona īpašumā tas ir bijis septiņus gadus, kuru laikā veikti nozīmīgi ieguldījumi mašīnas uzturēšanā un uzlabošanā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu