Lūk, pasaulē seksīgākā kravas auto vadītāja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News

Ja jums jautātu, kāds ir tipiskais šoferis tālbraucējs, visticamāk tiktu minēts ne visai labi kopts vīrietis ar izteiksmīgu vēderu un gumijas čībām kājās. Pēdējais, kas kādam varētu ienākt prātā, savukārt būtu iespējamība, ka kravas vilcēju var vadīt seksīga blondīne.

Pēdējais, kas nāk prātā, domājot par kravas auto vadītājiem, ir tādas sievietes kā 26 gadus vecā Bleiza Viljamsa.

Lai gan visai neticams, tomēr fakts paliek fakts, ka Austrālijā ir kravas automašīna, kuru vada šī blondā būtne. Turklāt viņai ir visas tiesības to darīt, par ko liecina atbilstošas kategorijas vadītāja apliecība. Tās autentiskumu un piederību šai personai gan visi apšauba, atstāstot Viljamsas teikto, ziņo Caters News.

«Man visi vienmēr saka, ka es neesmu vidējais kravas auto šoferis,» - tā Adelaidā dzīvojošā modele, kura smagās mašīnas ar piekabi un 18 riteņiem vada jau septiņus gadus.

Bleiza atklāj, ka sākotnēji viņa nodarbojusies ar mašīnu mazgāšanu, taču kādā jaukā dienā darba devējs viņai ierosinājis iegūt attiecīgās kategorijas vadītāja apliecību, lai viņa patstāvīgi un legāli varētu smagos auto pārvietot.

«Man vienmēr ir paticis atšķirties, tāpēc kļūšana par sievieti - kravas auto vadītāju bija tikai dabiska. Vienmēr esmu ģērbusies kā Bārbija, tomēr jūtos kā viens no zēniem,» saka Bleiza, kura pirmo darbiņu saņēma gadu pēc pirmās piesēšanās pie kravas auto stūres.

Pētījumi liecina, ka Austrālijā no 100 kravas auto vadītājiem vidēji tikai trīs ir sievietes.

Foto: Caters News
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu