Francijā turpinās Montekarlo vēsturisko auto rallijs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai gan pasaules rallija čempionāta pirmais posms, Montekarlo rallijs, jau ir noslēdzies ar pieckārtējā pasaules čempiona Sebastjana Ožjē uzvaru, līdz 7.februārim turpināsies Rallye Monte-Carlo Historique jeb vēsturisko auto Montekarlo rallijs. Tajā cita starpā piedalās jauktā Krievijas-Latvijas ekipāža Iļja Kašins/Mārtiņš Putniņš ar sarkanu Jaguar E-Type.

Rallye Monte-Carlo Historique ir viens no sarežģītākajiem un smagākajiem klasisko automobiļu rallijiem pasaulē. Sportistiem, viņu automobiļiem, skatītājiem un arī žurnālistiem ir jāspēj sadzīvot ar mainīgiem laika apstākļiem, milzīgiem pārbraucieniem un dabas untumiem, kurus spēj sagādāt Alpu sniegotās virsotnes un serpentīni.

Bez Kašina/Putniņa ekipāžas no Latvijas Montekarlo vēsturisko auto rallijā startē arī Lisenko/Viktora Poļakova un Igora Zorina/Nikolaja Ostapoļetsa ekipāžas ar 1979. gada BMW E21, Agris Staņēvičs/Jānis Kirkovalds 1977. gada Lada 1500S, kā arī Boriss Volčeks/Iļja Zakmans ar Jaguar XK 150.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu