Džastins Bībers izvēlējies apokaliptisko Mercedes-Benz (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr liela daļa slavenību brauc ar videi draudzīgajiem Tesla automobiļiem, Holivudā dzīvojošais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš 1. martā svinēs 24. dzimšanas dienu, ikdienai ir izvēlējies kaut ko kardināli atšķirīgu.

Viņa garāžā ir vismaz viens auto, kur patverties zombiju apokalipses vai grēku plūdu gadījumā. Tas ir Mercedes-Benz G 500 4x42, kas vairāk atgādina pasaulē sliktākajiem ceļiem domātu visurgājēju nevis auto, ar ko braukt uz tuvējo veikalu pēc suliņas. Galu galā automobiļa klīrenss sasniedz gandrīz pusmetru, kā dēļ specifikācijā minēts, ka ar to iespējams pārvarēt gandrīz metru dziļus ūdens šķēršļus, bet zem motora pārsega iebūvēts AMG 4 litru V8 biturbo motors ar 422 zirgspēkiem, ar ko vajadzētu pietikt visiem dzīves scenārijiem. Šobrīd G 500 4x42 no ražošanas jau ir noņemts, bet, kad tas vēl bija aktuāli, mašīnas sākuma cena bija ap 230 tūkstošiem eiro.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu