Video: pasaules klases drifteri iekaro Andrejsalu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viens no aizraujošākajiem filmēšanas komandas RW media / Robyworks pagājušās sezonas projektiem noteikti bija video, kurā kopā ar pašmāju divpadsmitgadīgo drifteri NIK NAK jeb Nikolasu Bertānu un vienīgo latvieti, kurš pārstāvējis Latviju Formula Drift sacensībās Amerikā, - Kristapu Blušu - filmējās tādas pasaules drifta zvaigznes kā Kriss Forsbergs un Daigo Saito. Par to informēja Robyworks pārstāve Kristiāna Magreca.

Iepriekš Robyworks komanda skatītājiem rādījuši gan filmu par Kristapa Bluša un viņa komandas HGK Racing Team notikumiem vienā no Formula Drift 2016 posmiem Amerikā, gan devuši iespēju ielūkoties Nikolasa ikdienā un treniņos tepat Latvijā.

Šoreiz mūsu varoņiem pievienojas Kriss Forsbergs, kurš ir vairākkārtējs Formula Drift čempions, un Daigo Saito - profesionāls drifta pilots no Japānas. Viņš bija pirmais braucējs, kurš uzvarējis divās lielākajās sacensībās pasaulē - D1GP 2008. gadā un Formula Drift 2012. gadā. Divus no labākajiem pasaules braucējiem uz Latviju atveda HGK Racing Team rīkotās sacensības HGK Challenge, kuras jau otro gadu norisinājās tepat Latvijā, Biķernieku trasē.

Jaunajā video redzams, kā NIK NAK ved savu draugu Krisu patrenēties pirms HGK Challenge sacensībām, un kur gan atrast labāku vietu, kur to darīt, ja ne mūsu pašu Andrejsalā?

Video sižets īsumā

Dusmīgais apsargs Kristaps, kuru iepazinām iepriekšējā video ar nosaukumu «Badass Latvian», ir beidzot dabūjis darbu pēc pēdējās izgāšanās, taču atļauj NIK NAK ātri iebraukt aizliegtajā teritorijā līdz tēta ofisam, jo ir saticis puiku jau iepriekš. NIK NAK, ticis iekšā teritorijā, uzreiz sāk strauju braucienu, un Kristaps saprot, ka atkal būs nepatikšanas...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu