Seksam piemērotākie automobiļi jeb auto, kuros visērtāk samīļot mīļoto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Ik gadu 14.februārī visā pasaulē tiek atzīmēta Svētā Valentīna diena. Tā ir diena, kad iemīlējušies cilvēki viens otru apdāvina, iepriecina, tā apliecinot savstarpējās simpātijas, un nereti vakaru sagaida romantiskā divvientulībā. Taču tai obligāti nav jābūt divvientulībai četrās sienās, tie var būt romantiski mirkļi pie dabas, mašīnā.

 
Škoda Superb
Škoda Superb Foto: Škoda

Škoda Superb

Kas var būt labāks par praktisku auto? Liels bagāžnieks noderēs ne tikai tad, ja jādodas tālā ceļojumā pa Eiropu vai no veikala jāatgādā jaunā veļasmašīna. Ietilpīgs kravas nodalījums noderēs arī situācijās, kam maz sakara ar praktiskumu, taču milzīga loma pāra savstarpējo saišu spēcināšanā un ķermeniskās baudas virsotņu sasniegšanā.

Škoda Superb
Škoda Superb Foto: Škoda

Jāteic gan, ka Škoda Superb universālis nav vienīgais auto, kam ir plašs bagāžnieks ar dziļu guļamtelpu. Nolūkā ierīkot migu un pārlaist nakti festivāla norises vietas tuvumā vai aizvadīt sajūtām bagātus brīžus, protams, derēs arī citi pilna izmēra universāļi. Piemēram, Jaguar XF Sportbrake vai Audi RS 6.

Audi RS 6
Audi RS 6 Foto: Audi
Jaguar XF Sportbrake
Jaguar XF Sportbrake Foto: Jaguar
 
Toyota Hilux
Toyota Hilux Foto: Toyota

Toyota Hilux

Vēl viena automobiļu kategorija, kas ideāli ir piemērota kaisles pilnu brīžu baudīšanai, ir pikapi. Tie radīti darbam, taču atliek vien kravas kastē izklāt mīkstu segu, un kāds no mīlētājiem «to» darīs, raugoties zvaigznēs. Lietainā laikā vai gada vēsākajos mēnešos to darīt diezin vai būs patīkami, taču grūti iedomāties, kas varētu būt vienojošāks par seksu pikapa kravas kastē siltā vasaras naktī. Turklāt šāda tipa automobiļiem bieži vien raksturīga paaugstināta caurgājība, tādēļ ar Hilux, kas 2016.gada nogalē tika atzīts par Latvijas Gada pikapu 2017, un līdzīgiem auto varēs iebraukt citiem grūti sasniedzamā apvidū.

Toyota Hilux
Toyota Hilux Foto: Toyota

Alternatīvas, ja Hilux nav pa rokai? Tādu ir ne mazums, bet mūsu pusē izplatītākās ir Volkswagen Amarok, Mitsubishi L200, Nissan Navara.

Volkswagen Amarok
Volkswagen Amarok Foto: Volkswagen
Mitsubishi L200
Mitsubishi L200 Foto: Mitsubishi
Nissan Navara
Nissan Navara Foto: TVNET
 
Rinspeed XchangE
Rinspeed XchangE Foto: Rinspeed

Rinspeed XchangE

2014.gadā Šveices kompānija Rinspeed prezentēja konceptuālu auto ar autopilotu XchangE. Automobiļa izstrādātājs ir Franks Rinderknehts, kurš mašīnas koncepciju attīstījis ar filosofisku pieeju, kas balstīta nevis uz jautājumu, kā auto brauks, bet gan to, ko pasažieri darīs, kamēr auto brauks. Idejas autors gan bija prātojis, ka pasažieri brīžos, kad XchangE vadība uzticēta autopilotam, varētu strādāt vai skatīties televizoru. Taču kādēļ gan lai laiku neizmantotu kam patīkamākam, proti, seksam?

 
Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom

Viens no mūsdienu greznākajiem auto neapšaubāmi ir Rolls-Royce Phantom. Šis lielceļu laineris tikai pagājušajā gadā piedzīvoja kārtējo paaudžu maiņu, tādēļ viss tajā ir svaigs. Nemainīgas ir vienīgi gaisīgās gaitas īpašības un salona plašums. Ja vēl griestos ieausti optiskās šķiedras pavedienu tūkstoši, kas imitē zvaigžņotu debesu jumu, grūti iztēloties lieliskāku vietu, kur piedzīvot logu aizsvīšanu.

Rolls-Royce Phantom
Rolls-Royce Phantom Foto: Rolls-Royce

Protams, arī Rolls-Royce Phantom nav izņēmums un arī tam ir iespējamas alternatīvas. Piemēram, Mercedes-Maybach izstrādājumi vai Bentley Mulsanne.

Meredes-Maybach S600 Pullman Guard
Meredes-Maybach S600 Pullman Guard Foto: Mercedes-Benz
Mercedes-Maybach G 650 Landaulet
Mercedes-Maybach G 650 Landaulet Foto: Mercedes-Benz
Bentley Mulsanne Extended Wheelbase
Bentley Mulsanne Extended Wheelbase Foto: Bentley
Mulsanne Grand Limousine by Mulliner
Mulsanne Grand Limousine by Mulliner Foto: Bentley
Mulsanne Grand Limousine by Mulliner
Mulsanne Grand Limousine by Mulliner Foto: Bentley
 
Cadillac Eldorado (1953)
Cadillac Eldorado (1953) Foto: Cadillac

Cadillac Eldorado

Visbeidzot, kas var būt labāks par klasisku piecdesmito un sešdesmito gadu amerikāņu limuzīnu? Ātrumpārslēgs pie stūres, nekādu izceltu viduskonsoļu, kas norobežo braucējus, tikai stūre, pedāļi un dīvāns, turklāt tāds ir kā priekšā, tā arī aizmugurē. Pasapņot taču drīkst, vai ne?

Cadillac Eldorado (1953)
Cadillac Eldorado (1953) Foto: Cadillac
Cadillac Eldorado (1953)
Cadillac Eldorado (1953) Foto: Cadillac
Cadillac Eldorado (1959)
Cadillac Eldorado (1959) Foto: Cadillac
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu