Ātruma Cilts: aktrise Anta Aizupe novērtē «Nissan Juke» ērtības

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šoreiz studijā pēc «Nissan Juke» testa viesos aktrise Anta Aizupe un turpināsies Paula Timrota 1000 eiro auto izaicinājums, kā arī gaidāms īpašs stāsts par leģendārāko Japānas ātruma klubu.

Aktrise Anta Aizupe jaunajā Dailes teātra izrādē «Jeruzaleme» vada, iespējams, lielāko transportlīdzekli uz teātra skatuves. Arī ikdienā Anta bez auto nevar iztikt un izmanto automašīnā pavadīto laiku, lai noklausītos jaunāko mūziku un mācītos lomas. Ātruma Cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums izjautās aktrisi par iespaidiem pēc dažādi vērtētā «Nissan Juke» izmēģināšanas. Anta atzīst, ka sākumā nav bijusi šī modeļa cienītāja, bet izbraucot viedoklis ir mainījies, jo auto ir ērts un tā komplektācijā ir viss nepieciešamais.

Savukārt Artūrs Virbulis šoreiz

pārsteigs kolēģus ar līdz šim aizraujošāko stāstu par zelta periodu Japānas auto dzīvē.

Skatītājiem būs iespēja uzzināt par Pusnakts klubu – astoņdesmito gadu beigu ekskluzīvāko Japānas andergraunda ātruma apvienību. Tās biedri naktīs traucās pa šosejām ar vismaz 300 kilometriem stundā un savā lokā uzņēma tikai ap 10% gribētāju.

Un šoreiz turpināsies stāsts par Ātruma Cilts īpašo bitkoinu – Paula iegādāto 20 gadus veco auto ar 102 tūkstošu kilometru nobraukumu. Pauls ir nogādājis mašīnu servisā, apņēmības pilns iziet tehnisko apskati un gūt peļņu no tās pārdošanas. Vai auto būs dzīvotājs un vai ir jēga to labot, noskaidrosim jaunajā Ātruma Cilts sērijā!

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, Ātruma Cilts dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos, un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

LMT Straume

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu