Švarcenegers liek atskatīties uz sevi un savu Hummer H1

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA Agency/ScanPix

Austriešu kultūrists un aktieris Arnolds Švarcenegers ir kaislīgs vides aizsardzības ideju propagandētājs, taču arī viņam šad tad «paslīd kāja» un sanāk piebiedroties tai sabiedrības daļai, kas pieskaitāmi vides piesārņotājiem.

Proti, pirmdien 70 gadus vecais Švarcenegers Holivudā lika uz sevi atskatīties, kad ar paziņām ieturēt pusdienas bija devies savā Hummer H1 apvidus automobilī.

Lai gan Švarcenegers ir par alternatīvo degvielu un elektrības izmantošanu transporta līdzekļu piedziņā, viņa autoparkā aizvien ir vairāki Hummer.

Viens no tiem ir attēlos redzamais bēšaiis apvidus auto, kas mats matā atgādina ASV militārajās operācijās Irākā izmantotos Humvee, tikai bez ložmetējnieka torņa uz jumta.

Taisnības labad gan jāsaka, ka kādreizējais Kalifornijas gubernators labprāt dodas izbraucienos ar velosipēdu, kā tas redzams zemāk pievienotajā foto, kā arī iesaistās elektromobiļu popularizēšanā (skat. saistītos rakstus).

Foto: MEGA Agency/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu