Džastins Bībers iekļuvis avārijā ar savu G klasi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press / AKM Images / GSI Media

Lielu Mercedes-Benz apvidnieku un Lamborghini fans Džastins Bībers aizvadītajā piektdienā iekļuvis avārijā, taču ir sveiks un vesels, liecina aculiecinieku foto.

24 gadus vecais dziedātājs negadījumā uz Saulrieta bulvāra Holivudā iekļuva piektdienas, 23.marta vakarā ap deviņiem pēc vietējā laika, kad devās mājup no ierakstu studijas.

Negadījums gan nebija smags un Bībera Mercedes-Benz G klase arī cietusi krietni vien mazāk nekā baltais Range Rover, kas ietriecās tās aizmugurē.

Range Rover cietis visai ievērojami, tādēļ to nācās evakuēt, turpretī Bībers, visticamāk, notikuma vietu pameta savā mašīnā, jo ārvalstu medijos atrodamajos attēlos redzams, ka G klasei vien ielocīts uz bagāžnieka durvīm piestiprinātā rezerves riteņa turētājs.

Iepriekš jau esam ziņojuši par kanādiešu izcelsmes dziedātāja autoparku, kurā bez nu jau nedaudz apskādētās G klases ir arī Lamborghini Aventador S un Mercedes-Benz G 500 4x42.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu