Lielās piektdienas iespaidīgākā avārija Nordšleifē. Labi, ka braucēji dzīvi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

2 litru turbomotora 381 zirgspēks un 475 ņūtonmetri, ko saņem 4MATIC pilnpiedziņas sistēma, ir spēcīgi argumenti, lai trauktos pretī nezināmajam leģendārajā Nirburgringas Nordšleifē.

Tā noteikti nodomāja divi jauni vīrieši, kuri ar Mercedes-AMG A45 automobili Lielo piektdienu bija nolēmuši pavadīt Nordšleifē. Un, protams, ne jau pavizināties un priecāties par dabas skatiem un trases reljefu, bet gan lai tvertu adrenalīna miligramus un celtu savu pašapziņu.

Bet, kā jau tas bieži gadās, tai skaitā zaļajā ellē, ar jaudu vien ir par maz, ir nepieciešamas arī braukšanas iemaņas. Tās šajā gadījumā acīmredzot nebija pietiekami noslīpētas, jo vienā no pagriezieniem jaudīgās A klases pilots mazliet kļūdījās un tas viņam izmaksāja ļoti daudz.

Pirmkārt, pēc pamatīgas kūleņošanas un triekšanās pret trases nožogojumu par automobiļa remonta jēgu ir jāpadomā. Otrkārt, negadījums trasē, sabojāts tās aprīkojums un evakuatora saukšana nozīmē, ka vadītājam jāgaida rēķins par trases apsaimniekotājiem nodarītajiem zaudējumiem un tie jāapmaksā. Un treškārt, kā redzams video, viena cilvēka misēklis sabojā braucienu pārējiem tūristiem, kas seko aiz viņa. Labi vien, ka abi braucēji no vraka, kas kādreiz bija A klases Mercedes, izkāpt spēja pašu spēkiem.

Foto: Ekrānšāviņš no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu