Deviņas slavenības, kam švaki ar auto vadīšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ScanPix. TVNET kolāža

Daudzi no mums nevarētu iedomāties situāciju, ka maciņā starp maksājumu kartēm un dažādām lojālā klienta kartēm nebūtu arī dokuments, kas apliecina sekmīgi absolvētu autoskolu un tiesības piedalīties satiksmē. Tai pašā laikā uz planētas netrūkst cilvēku, kas auto vadīšanu labprātāk uztic citiem, lai gan varētu atļauties braukt ar pasaulē labākajiem auto.

 
Foto: MEGA Agency/ScanPix

Kristīna Agilera

Nav tā, ka blondā dziedātāja nebūtu ieguvusi autovadītāja apliecību. Tā viņai ir kopš 21 gada vecuma, tomēr par savām braukšanas prasmēm Kristīna nav īpaši pārliecināta. «Man ir bail braukt Losandželosā. Paparaci un viņu sabraukšana - visādi stāsti ir dzirdēti,» dziedātājas teikto citē www.hotcars.com.
 
Foto: AFP/ScanPix

Eds Šīrans

Talantīgajam dziesminiekam Edam Šīranam atruna, kāpēc viņš aizvien nav iemācījies braukt ar auto, ir pavisam vienkārša - nebija laika. Kļūt slavenam un turīgam viņam laika pietika, taču auto kursiem nepietika.
 
Foto: AP/ScanPix

Meraija Kerija

Slavenā dzidrās balss īpašniece ar autovadīšanu tik tiešām ir uz «jūs». Kerija pie autovadītāja apliecības mēģinājusi tikt trīs reizes un visas trīs - nesekmīgi, raksta www.hotcars.com.
 
Foto: AFP/ScanPix

Noels Galahers

Britu grupas Oasis solists, ģitārists un dziesmu autors Noels Galahers savulaik radīja pasaulē labi zināmus hitus, piemēram, Wonderwall, kā arī daudz laika pavadīja ķīvējoties ar brāli Laiemu. Viena vai otra iemesla dēļ līdz autobraukšanai Noels nav ticis. Tiesa gan, viņš savulaik izteicies: «Es neprotu braukt, taču tas man netraucēja iegādāties piecas mašīnas.»
 
Foto: AP/ScanPix

Barbara Streizande

Viena no sava laika lielākajām zvaigznēm kā uz ekrāniem, tā arī pie mikrofona, reiz prata vadīt auto, taču nav to darījusi kopš astoņdesmitajiem gadiem, un nu iemaņas ir zudušas. Maz ticams, ka 76 gadus vecā Streizande tās centīsies atgūt.
 
Foto: AP/ScanPix

Alberts Einšteins

Slavenais fiziķis prātoja par Visuma uzbūvi un ir relativitātes teorijas autors, taču auto vadīšana ekscentriskajam Albertam nevedās. Tā vietā viņš no punkta A uz punktu B bieži pārvietojās ar velosipēdu.
 
Foto: LaPresse/ScanPix

Robijs Viljamss

Populārais britu mūziķis, kurš šobrīd dzīvo ASV (un tur nav tik populārs kā šaipus okeānam), reiz atzinis, ka viņam nepatīk Londonas satiksme. Losandželosā tā nav diez cik labāka, tādēļ Robijs bieži izmanto taksometru.
 
Foto: AP/ScanPix

Čārlijs Votss

The Rolling Stones bundzinieks nav liels auto draugs, tādēļ arī nav ieguvis autovadītāja apliecību. Ja jādodas tālākos braucienos, viņš ir pasažieris, bet citādi Votss daudz laika pavada, audzējot zirgus.
 
Foto: AP/ScanPix

Keita Bekinseila

Labi zināmā aktrise izkrita teorētiskajā eksāmenā un autovadītāja tiesību iegūšanai atmeta ar roku.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu