Porziņģim jauns auto - «Rolls-Royce Wraith»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/kporzee

Traumētais NBA kluba New York Knicks basketbolists Kristaps Porziņģis ir atgriezies dzimtajā Liepājā un tur tagad pārvietosies jauniegādātā automobilī - Rolls-Royce Wraith.

Tas sportiskākais no visiem Rolls-Royce modeļiem un ir apgādāts ar 6,6 litru V12 turbo motoru, kurš attīsta 630 zirgspēkus un 800 Nm.

Home

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Par auto pagaidām informācijas ir maz, taču pie Kristapa Porziņģa Instagram kontā ievietotā attēla pievienotajos komentāros rakstīts, ka Liepājā manīts tieši šāds auto ar valsts numuru SIX.

Ceļu satiksmes drošības direkcijas dati tikmēr liecina, ka Rolls-Royce Wraith ar personalizētajām numura zīmēm SIX uzskaitē ir no 20.aprīļa, tā nobraukums ir 18 372 kilometri (nu jau droši vien vairāk) un mašīna ir teicamā stāvoklī.

Kā ziņots iepriekš, kreisās kājas ceļgala krusteniskās saites Porziņģis pārrāva 7. februārī. Viņam tika veikta operācija, un šobrīd norit rehabilitācijas process. Sportista fizioterapeits Kerlons Kolkers prognozē, ka Kristaps būs gatavs spēlēt jau nākamās NBA sezonas sākumā.

Šosezon viņš laukumā devās 48 spēlēs, kurās vidēji guva 22,7 punktus, savāca 6,6 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķēja 2,4 pretinieku metienus, šajā rādītājā ar Entoniju Deivisu no Ņūorleānas «Pelicans» dalot pirmo vietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu