Iespaidīgi: motosezonas atklāšanā pulcējušies 4000 motobraucēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Šā gada motosezonas atklāšanā plkst.12.45 ar saviem spēkratiem pulcējušies 4000 motobraucēju no visas Latvijas, pastāstīja tirdzniecības centra «Mols» pārstāvji.

Centra pārstāvji pastāstīja, ka motobraucēji patlaban turpina braukt uz tirdziecības centru «Mols», kur notiek pulcēšanās parādei, kā arī daļa pasākuma dalībnieku ar saviem spēkratiem varētu pievienoties motosezonas atklāšanas motobraucēju parādei tās laikā.

Pasākuma rīkotāji cer, ka motosezonas atklāšanas motobraucēju parādes braucienā kopējais dalībnieku skaits sasniegs 5000.

Pēc «Mols» pārstāvju teiktā, pasākuma dalībnieku skaits ir plānotajā apmērā.

Jau ziņots, ka saistībā ar motosezonas atklāšanas pasākumiem šodien no plkst.8 līdz plkst.22 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Motobraucēju parādes brauciens sestdien, 28.aprīlī, no plkst.13 līdz plkst.14 sāksies pie tirdzniecības centra «Mols», Krasta ielā 46, kas tālāk turpināsies, pagriežoties pa kreisi uz Krasta ielu, pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trijādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu, 11.novembra krastmalu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu